Axion – ARR Arch pneumaattinen mainoskaari

Axion_ARR_Arch

piirteet

  • pneumaattinen mainoskaari
  • saatavana 3 eri kokoa
  • helppo kuljettaa, nopea pystyttää
  • soveltuu sisä- ja ulkoilma käyttöön
Lataa PDF nähdäksesi tämän tuotteen tarkempi kuvaus

AXION Arch mainoskaaria on saatavana eri muotoja sekä kokoja.
Axion ARR Arch on puolipallon muotoinen pneumaatinen mainoskaari, mitä on saatavana 3 eri kokoa.

Axion ARR Arch pystytetään avaamalla ensin kuljetuslaukun vetoketju, jolloin vapautuu kaksi kaaren jalustaa. Molemmat jalustat asetetaan maahan, kaaren leveydelle toisistaan. Tämän jälkeen jalustan ilmaventiilistä pumpataan rungon sisälle korkea ilmanpaine, joko käsi- tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Korkea Ilmanpaine nostaa kankaisen kaaren pystyyn.

Kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi ilma lasketaan rungosta pois. Rungon alas laskeutunut tyhjä kangas mahtuu molempien parikymmentä senttiä korkeiden Axion Arch jalusta puolikkaiden sisään. Lopuksi jalustan puolikkaat suljetaan toisiinsa vetoketjulla. Kasattu jalusta toimii samalla kätevänä kaaren kuljetuslaukkuna.

Axion Arch voidaan brändätä haluamasi mainosviestin mukaiseksi sublimaatiotulostamalla sen rungon kangas. On myös mahdollista säästää rahaa käyttämällä rungossa vaihdettavaa tulostettua”sukkaa” tai vaihtoehtoisesti kaareen voidaan ommella Velcro-tarrat, mihin kiinnitetään vaihdettavat mainosbannerit.

Kun käytät metallisia painolastilevyjä Axion Arch jalustoissa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainoskaari mitä on saatavissa markkinoilla!

  • Tekniset tiedot
  • Varusteet
  • Kuinka se toimii
Axion Arch materiaalit:

Runko: Fastex 500D palosuojattu polyesterikangas, Ilmasäiliö: TPU-muovi (saumaton), Jalusta: PVC-muovi, Mainospainatus: Digitaalinen sublimaatiotulostus, Jalustan painolasti levy: Teräs (lisävaruste), Jalustan painolasti laukku: PVC hiekalla tai vedellä täytettävä (lisävaruste).

Axion Arch vakiotoimitus:

Vahvistettu PVC jalusta, ilmarunko, sublimaatio tulostettu mainoskangas, käsikäyttöinen pumppu, harusköydet ja vaarnat. Axion_arr-tt

Axion-Shape_lisavarusteet

Pneu_Shape Axion – Shape tuotteissa käytetään uusinta pneumaattista ilmarunkotekniikkaa. Pneumaattisen Axion – Shape tuotteen rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine, joko käsikäyttöisellä tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Idea on sama kuin polkupyörän renkaassa. Vahvan kankaisen runkoputken sisällä on erillinen ilmanpitävä ”sisärengas”, mikä pumppataan ilmaa täyteen. Runkoputki ja sen paineilmalla täytetty sisäosa muodostavat yhdessä vahvan runkorakenteen.

AXION runkorakenteessa on yhdistetty erikoisluja polyesteri ja saumaton TPU-ilmasäiliö. Tämä mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen kuin perinteisessä Ilmatäytteisessä tuotteissa.

Axion Shape tuotteen vahva ja joustava rakenne kestää äärimmäisissä sääolosuhteissa ja se on huonolla säällä turvallisempi käyttää kuin monet muut vastaavat tuotteet. Siksi Axion Shape tuotteet ovat ensimmäinen valinta mainostamiseen talviurheilu ja extreme-lajeissa. Sekä muissa ulkoilmatapahtumissa, joissa tulee olla varmuus siitä, että sähkökatkos ei aiheuta mainosvälineen alas kaatumista kesken tapahtuman.