Axion – Block pneumaattinen mainostorni

Axion_Block

piirteet

  • pneumaattinen mainostorni
  • saatavana 3 eri kokoa
  • helppo kuljettaa, nopea pystyttää
  • soveltuu sisä- ja ulkoilma käyttöön
Lataa PDF nähdäksesi tämän tuotteen tarkempi kuvaus

Axion Block on ilmatiivis pneumaattinen lohko/torni, mitä on saatavana 3 eri kokoa joko 250, 300 tai 400 cm korkeana. Leveydet ovat 60, 75 ja 100 cm. Se on erinomainen mainoselementti kun tarviset tasasivusen ja korkean muodon.

Pneumaattinen rakenne tekee siitä erinomaisen mainosvälineen kaikkeen markkinointiin niin sisätiloissa kuin myös ulkoilma tapahtumissa. Käyttökohteita on mm. messut, myymälämainonta, tuote-esittelyt, urheilukilpailut jne.

Axion Block pystytetään asettamalla jalusta/kantolaukku maahan ja sen kannen vetoketju avataan. Tämän jälkeen jalustan ilmaventiilistä pumpataan rungon sisälle korkea ilmanpaine, joko käsi- tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Korkea Ilmanpaine nostaa kankaisen Axion Block tornin pystyyn. Kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi ilma lasketaan rungosta pois. Rungon alas laskeutunut tyhjä kangas mahtuu parikymmentä senttiä korkean Axion Block jalustan sisään. Jalusta toimii samalla myös tuotteen kätevänä kuljetuslaukkuna.

Axion Block voidaan brändätä haluamasi mainosviestin mukaiseksi sublimaatiotulostamalla sen rungon kangas. On myös mahdollista säästää rahaa käyttämällä rungossa vaihdettavaa tulostettu “sukkaa”.

Kun käytät metallisia painolastilevyjä Axion Block jalustassa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainostorni mitä on saatavissa markkinoilla!

  • Tekniset tiedot
  • Varusteet
  • Kuinka se toimii
AXION Block materiaalit:

Runko: Fastex 500D palosuojattu polyesterikangas, Ilmasäiliö: TPU-muovi (saumaton), Jalusta: PVC-muovi, Mainospainatus: Digitaalinen sublimaatiotulostus, Jalustan painolasti levy: Teräs (lisävaruste).

Axion Block vakiotoimitus:

Vahvistettu PVC jalusta, ilmarunko, Sublimaatio tulostettu mainoskangas, käsikäyttöinen pumppu, harusköydet ja vaarnat.

Axion-Shape_lisavarusteet

Pneu_Shape Axion – Shape tuotteissa käytetään uusinta pneumaattista ilmarunkotekniikkaa. Pneumaattisen Axion – Shape tuotteen rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine, joko käsikäyttöisellä tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Idea on sama kuin polkupyörän renkaassa. Vahvan kankaisen runkoputken sisällä on erillinen ilmanpitävä ”sisärengas”, mikä pumppataan ilmaa täyteen. Runkoputki ja sen paineilmalla täytetty sisäosa muodostavat yhdessä vahvan runkorakenteen.

AXION runkorakenteessa on yhdistetty erikoisluja polyesteri ja saumaton TPU-ilmasäiliö. Tämä mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen kuin perinteisessä Ilmatäytteisessä tuotteissa.

Axion Shape tuotteen vahva ja joustava rakenne kestää äärimmäisissä sääolosuhteissa ja se on huonolla säällä turvallisempi käyttää kuin monet muut vastaavat tuotteet. Siksi Axion Shape tuotteet ovat ensimmäinen valinta mainostamiseen talviurheilu ja extreme-lajeissa. Sekä muissa ulkoilmatapahtumissa, joissa tulee olla varmuus siitä, että sähkökatkos ei aiheuta mainosvälineen alas kaatumista kesken tapahtuman.