Axion – Bottle pneumaattinen mainospullo

Axion_Bottle

piirteet

  • pneumaattinen mainospullo
  • saatavana 4 eri kokoa
  • helppo kuljettaa, nopea pystyttää
  • soveltuu sisä- ja ulkoilma käyttöön
Lataa PDF nähdäksesi tämän tuotteen tarkempi kuvaus

Axion Bottle on ilmatiivis pneumaattinen pullonmuotoinen tuotesuurennos, mitä on saatavana 4 eri kokoa. Niistä pienin on korkeudeltaan 200 cm ja suurin 400 cm korkea. Axion Bottle brändätään sublimaatiotulostuksella vastaamaan täysin realistisesti alkuperäistä pulloa. Tämä on loistava tuote minkä tahansa juoman myynninedistämiseen sisä- ja ulkotiloissa.

Axion Bottle pystytetään asettamalla jalusta/kantolaukku maahan. Tämän jälkeen jalustan ilmaventtiilistä pumpataan rungon sisälle korkea ilmanpaine, joko käsi- tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Korkea Ilmanpaine nostaa kankaisen Axion Bottle pullon pystyyn. Pieni pakkauskoko sekä kevyt paino mahdollistavat tuotteen helpon kuljetuksen ja varastoinnin.

  • Tekniset tiedot
  • Varusteet
  • Kuinka se toimii
AXION Bottle materiaalit:

Runko: Fastex 500D palosuojattu polyesterikangas, Ilmasäiliö: TPU-muovi (saumaton), Jalusta: PVC-muovi, Mainospainatus: Digitaalinen sublimaatiotulostus, Jalustan painolasti levy: Teräs (lisävaruste).

Axion Bottle vakiotoimitus:

Vahvistettu PVC jalusta, ilmarunko, Sublimaatio tulostettu mainoskangas, käsikäyttöinen pumppu, harusköydet ja vaarnat. Axion_bottle-tt

Axion-Shape_lisavarusteet

Pneu_Shape Axion – Shape tuotteissa käytetään uusinta pneumaattista ilmarunkotekniikkaa. Pneumaattisen Axion – Shape tuotteen rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine, joko käsikäyttöisellä tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Idea on sama kuin polkupyörän renkaassa. Vahvan kankaisen runkoputken sisällä on erillinen ilmanpitävä ”sisärengas”, mikä pumppataan ilmaa täyteen. Runkoputki ja sen paineilmalla täytetty sisäosa muodostavat yhdessä vahvan runkorakenteen.

AXION runkorakenteessa on yhdistetty erikoisluja polyesteri ja saumaton TPU-ilmasäiliö. Tämä mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen kuin perinteisessä Ilmatäytteisessä tuotteissa.

Axion Shape tuotteen vahva ja joustava rakenne kestää äärimmäisissä sääolosuhteissa ja se on huonolla säällä turvallisempi käyttää kuin monet muut vastaavat tuotteet. Siksi Axion Shape tuotteet ovat ensimmäinen valinta mainostamiseen talviurheilu ja extreme-lajeissa. Sekä muissa ulkoilmatapahtumissa, joissa tulee olla varmuus siitä, että sähkökatkos ei aiheuta mainosvälineen alas kaatumista kesken tapahtuman.