Axion – Flower ainutlaatuinen tapahtumateltta

Axion_Flower-2

piirteet

  • vahva pneumaattinen tapahtumateltta
  • saatavana kahta kokoa, useita värejä
  • innovatiivinen muotoilu
  • vahva ja kestävä rakenne
Lataa PDF nähdäksesi tämän tuotteen tarkempi kuvaus

Axion Flower teltan ainutlaatuinen muotoilu on suunniteltu luonnon innoittamana. Se tuo aivan uusia tunteita konservatiiviseen tapahtumamaailmaan. Axion Flower on kaikin puolin hyvin erilainen telttaratkaisu. Se tarjoaa yleisölle tapahtumissa positiivista energiaa epäsymmetrisellä muodollaan ja raikkaalla ilmeellään. Flower-teltan jokainen “terälehti” on itsenäinen rakenteen osa. Ne ovat kaikki eri kokoa ja ne liikkuvat omalla tavallaan voimakassa tuulessa, samalla lailla kuin todellinen kukka luonnossa.

Axion Flower on sertifioitu Eurocode standardin mukaan, kestämään tuulta jopa 28 m / s (100 km / h). Ukonilmalla tai voimakkaalla tuulella keskipylväs voidaan vetää alas. Tämä vähentää koko rakenteen kokonaiskorkeus 1,3 m. Tällöin vesi menee ständin keskelle, mistä se valuu pois keskusvesikourua pitkin. Kolmio sadesuojat kehän ympärillä suojaavat sateelta. Samat suojat antavat 15% enemmän varjoa kun niitä käytetään aurinkosuojina.

Kaikki Flower teltat on kuljetettava pakettiautolla. Koosta riippuen 3-6 henkilön tiimi pystyttää teltan 3-5 tunnin sisällä, riippuen maastosta ja henkilökohtaisesta kokemuksesta.

Axion Flower on yhdistelmä kolmesta eri materiaalista. ”Terälehden” muoto on tehty patentoiduilla pneumaattisilla putkilla mitkä on täytetty 2,0 bar ilmanpaineella. (10 x enemmän kuin vakio pneumaattiset rakenteet). Terälehden kireys saadan aikaan joutavalla palosuoja sertifoidulla huipputeknologian Bedouin Flex PU kalvolla. Koko teltan paino on teräksisten keskipylvään ja kehäkiinnikkeiden varassa, jotka on varmistettu painolastilaukuilla.

 

  • Tekniset tiedot
  • Kuinka se toimii

Axion_Flower-setup1 Määrittele FLOWER:n tarvitsema tila käyttäen maasapluunaa. Asenna sisäänvedettävä keskipylväs ja kehän jalustat. Kehän jalustat voidaan kiinnittää maahan tai painottaa käyttäen painolastilaukkuja ( 170 kg paino per jalustaa) . Myös kolmionmuotoiset painolastilaukut tulee asettaa keskipylvään korokkeeseen.


Axion_Flower-setup2

Esitäytä ilmalla kaikki terälehdet, kiinnitä vetoketjulla mainoskuvitus (mikäli banneri versio) ja kiinnitä terälehdet yksi kerrallan riippumaan keskipylvääseen. Vedä keskipylväs alas ja aloita suurimasta terälehdestä aseta muut terälehdet yksi kerrallaan kiinni keskipylvääseen. Asennuksen jälkeen täytä kukin terälehti täyteen ilmanpaineeseen.


Axion_Flower-setup3

Kun olet asentanut pienimmän terälehden on FLOWER heti käyttövalmis. Voit asentaa myös keski vesikourun samoin myös, kolmion muotoiset aurinko / sadesuojat kehän ympärille.

Nauti AXION FLOWER teltasta!