Axion – Lite budjetti ystävällinen ilmateltta

Axion_Lite-2

piirteet

  • budjetti ystävällinen pneumaattinen teltta
  • saatavana neljää kokoa, useita värejä
  • helppo kuljettaa, nopea pystyttää
  • vahva ja kestävä rakenne
Lataa PDF nähdäksesi tämän tuotteen tarkempi kuvaus

Axion Lite teltta on Axion-tuoteperheen budjettiystävällinen teltta. Se on kevytrakenteisempi versio AXION Square teltasta. Axion Liten telttarungossa ei ole Square teltan tapaan vaakapalkkia. Axion Lite telttoja on saatavana neljää eri kokoa ja niitä voidaan myös yhdistää toisiinsa.  Axion tuoteperheen ilmateltat ovat uusinta ilmarunko teknologiaa edustavia pneumaattisia telttoja. Pneumaattisessa teltassa, teltan rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine. Runkoputki ja ilmalla täytetty sisäosa saavat yhdessä aikaan vahvan runkorakenteen. Pneumaattinen teltta on käytössä myös hiljainen, sillä siinä ei tarvita käytön aikana jatkuvasti puhaltavaa äänekästä puhallinta.

Axion Lite telttoihin on saatavana myös runsaasti lisävarusteita ja luonnollisesti kaikki teltat voidaan myös brändätä halutun ilmeen mukaisiksi, sublimaatiotulostamalla teltan seinä- ja kattokankaat.

Kaikissa Axion-teltoissa on seinä-, visiiri- ja katoskankaat kiinni teltanrungossa vetoketjuilla, joten teltan kankaiden vaihtaminen on nopea ja helppo toimenpide. Yhdessä teltassa voi esimerkiksi olla kahdelle tai useammalle eri brändille tulostetut kankaat, mitä vaihdetaan samaan teltta runkoon tarpeiden mukaan. Axion – teltan seinäkankaat ovat käännettävät, joten kankaan mainospainettu puoli voidaan helposti vaihtaa teltan ulkopuolelta sisäpuolelle tai päinvastoin.

Axion-Lite teltan käyttö on todella helppoa. Axion- Lite teltan kuljetat tapahtumapaikalle kevyessä vetolaukussa. Axion teltan patentoidun ilmantäyttöjärjestelmän ansiosta teltan pystyttäminen on helppoa. Siihen tarvitaan vain yksi henkilö. Pystyttämiseen menee aikaa vain muutama minuutti.

Vetolaukku
Kätevä vetolaukku Axion Lite teltan kuljettamiseen.
Fixsu venttiili-järjestelmä
Patentoitu ventiilijärjestelmä mahdollistaa kaikkien teltanjalkojen täyttämisen ilmalla yhdestä venttiilistä.

Runkorakenne
Axion Liten telttarungossa ei ole vaakapalkkia.

keskiliitin
 mahdollistaa teltan nopean huollon tapahtumapaikalla.

Katon kiristys-järjestelmä
Ainutlaatuinen katton kiristysjärjestelmä takaa sen, että teltan katto istuu niinkuin pitääkin. Valittavana on kaksi eri katonkireyttä.

Valetut komponentit
Valetut alumiiniset osat antavat teltalle huollitellun ulkoasun.

Vaihdettava kattokangas
Vetoketjulla irroitettava / vaihdettava kattokangas.

Teltan seinä- ja kattokankaat voidaan brändätä sublimaatiotulostamalla .

Telttakangas
Polytex 300D polyesteri telttakangas, on palosuojattu,UV-stabiili, vedenpitävä ja vettä hylkivä.

  • Tekniset tiedot
  • Varusteet
  • Värit ja tulostus
Axion_Lite_tekniset-tiedot

Axion_lite_varusteet

Axion_Lite_varit