Axion – Spider suuri pneumaattinen tapahtumateltta

Axion_Spider-1

piirteet

  • suuri pneumaattinen tapahtumateltta
  • saatavana kahta kokoa, useita värejä
  • helppo kuljettaa, nopea pystyttää
  • vahva ja kestävä rakenne
Lataa PDF nähdäksesi tämän tuotteen tarkempi kuvaus

Axion Spider on konsepti, joka perustuu perinteiseen puhallettavaan Spider – telttaan. AXION Spider on suuri kuusikulmainen teltta, joka on toteutettu pneumaattisella AXION runkorakenteella. Axion Spider tarjoaa kaikki samat ominaisuudet kuin Axion malliston LITE ja SQUARE teltat mutta se on niitä suurempi. Ylimääräiset ilmatäytteiset runkoelementit takaavat sen, että Axion Spider teltalla on myös erinomainen tuulen kestokyky, kuten muilla Axion tuoteperheen teltoilla.

Axion tuoteperheen ilmateltat ovat uusinta ilmarunko teknologiaa edustavia pneumaattisia telttoja. Pneumaattisessa teltassa, teltan rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine. AXION runkorakenne on tehty yhdistämällä erikoisluja polyesterikangas runkoputki ja saumaton TPU ilmasäiliö. Runkoputki ja ilmalla täytetty sisäosa saavat yhdessä aikaan vahvan runkorakenteen. Tämä rakenne mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen käyttämisen teltanrungossa kuin perinteisessä jatkuvasti puhallettavassa Spider-teltassa. Pneumaattinen teltta on käytössä myös hiljainen, sillä siinä ei tarvita käytön aikana jatkuvasti puhaltavaa äänekästä puhallinta.

Axion runkorakenne mahdollistaa vahvemman rungon sekä myös halkaisijaltaan pienemmät runkoputket, joten teltan sisä- tilat ovat suuremmat kuin vastaavan kokoisessa perinteisessä Spider – teltassa. AXION Spider onkin ihanteellinen teltta, kun tarvitaan suurta katettua pinta-alaa. Spider tarjoaa lattiapintaalaa joko 42 m² tai jopa 80 m².

Kuten muitakin AXION telttoja, myös Spider telttoja on mahdollisuus liittää modulaarisesti toisiinsa sekä yhdistää myös eri kokoisiin AXION Lite tai Squre telttoihin.

Koska teltassa on patentoitu ventiilijärjestelmä mikä mahdollistaa kaikkien teltanjalkojen ilmalla täyttämisen vaivattomasti vain yhdestä venttiilistä niin telttan pystyttäminen tarvitaan vain 2 henkilöä ja se vie aikaa alle 20 minuuttia. Koko teltta mahtuu pakattuna pieneen vetolaukkuun, mikä sopii normaalikokoiseen autoon, joten Axion Spider teltta on helppo viedä mihin tahansa messuille tai tapahtumaan.

AXION Spider on valmistettu vahvasta mutta kevyestä polyesteri kankaasta. Teltan katto, seinät ja visiirit ovat helposti vaihdettavissa Zip-off vetoketjutekniikan ansiosta. Tämä mahdollistaa sen, että samassa telttarungossa voidaan käyttää useampia brändättyjä kattoja, seiniä ja visiireitä mitä vaihdetaan tarpeen mukaan. Axion – teltan seinäkankaat ovat käännettävät, joten kankaan mainospainettu puoli voidaan helposti vaihtaa teltan ulkopuolelta sisäpuolelle tai päinvastoin.

Nämä vaihdettavat telttakankaat voidaan tarvittaessa tulostaa sublimaatiotulostuksella vastaamaan täysin yrityksen tai tuotteen värejä ja kuvallista ilmettä vastaaviksi.

Vetolaukku
Kätevä vetolaukku Axion Spider teltan kuljettamiseen.
Fixsu venttiili-järjestelmä
Patentoitu ventiilijärjestelmä mahdollistaa kaikkien teltanjalkojen täyttämisen ilmalla yhdestä venttiilistä.

Runkorakenne
Axion Spider teltassa on vahva ja tukeva runkorakenne.

keskiliitin
 mahdollistaa teltan nopean huollon tapahtumapaikalla.

Katon kiristys-järjestelmä
Ainutlaatuinen katton kiristysjärjestelmä takaa sen, että teltan katto istuu niinkuin pitääkin. Valittavana on kaksi eri katonkireyttä.

Valetut komponentit
Valetut alumiiniset osat antavat teltalle huollitellun ulkoasun.

Vaihdettava kattokangas
Vetoketjulla irroitettava / vaihdettava kattokangas.

Teltan seinä- ja kattokankaat voidaan brändätä sublimaatiotulostamalla .

Telttakangas
Polytex 300D polyesteri telttakangas, on palosuojattu,UV-stabiili, vedenpitävä ja vettä hylkivä.

  • Tekniset tiedot
  • Varusteet
  • Värit ja tulostus