Axion – Square pneumaattinen teltta

Axion_Square

piirteet

  • vahva pneumaattinen tapahtumateltta
  • saatavana neljää kokoa, useita värejä
  • helppo kuljettaa, nopea pystyttää
  • vahva ja kestävä rakenne
Lataa PDF nähdäksesi tämän tuotteen tarkempi kuvaus

AXION Square on erinomainen pneumaattinen teltta sekä myös näyttävä mainosväline. Se on muotoilultaan ja rakenteeltaan moderni teltta, mikä on nopea ja helppo ottaa käyttöön. Nämä ja sen muut ominaisuudet tekevät siitä erinomaisesti kaikkiin tapahtumiin ja promootioihin soveltuvan teltan.

AXION Square onkin AXION tuoteperheen suosituin teltta. Kaikki sen kehitetyt ominaisuudet, kuten rungon vaakatason vakauspalkit, keskiliitin, zip-off katto ja sen saatavuus neljänä eri kokona, tekee siitä yhden markkinoiden luotettavimmista Ilmatäytteisistä tapahtumateltoista.

Axion tuoteperheen ilmateltat ovat uusinta ilmarunko teknologiaa edustavia pneumaattisia telttoja. AXION runkorakenne on ilmatiivis. Pneumaattisessa Axion teltassa, teltan rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine. Runkoputki ja ilmalla täytetty sisäosa saavat yhdessä aikaan vahvan runkorakenteen.  Pneumaattinen teltta on käytössä myös hiljainen sillä siinä ei tarvita käytön aikana jatkuvasti puhaltavaa äänekästä puhallinta.

Ilmarungon korkea ilmanpaine ja joustava rakenne mahdollistaa teltan kestävyyden myös äärimmäisissä sääolosuhteissa. AXION Square on testattu kestämään tuulta jopa 100 km / h. Se onkin yksi markkinoiden turvallisimmista Ilmatäytteisistä teltoista.

Teltan katto, seinät ja visiirit ovat helposti vaihdettavissa Zip-off vetoketjutekniikan ansiosta. Tämä mahdollistaa sen, että samassa telttarungossa voidaan käyttää useampia brändättyjä kattoja ja seiniä joita vaihdellan tarpeen mukaan. Nämä vaihdettavat telttakankaat voidan tarvittaessa tulostaa sublimaatiotulostuksella vastaamaan täysin brändin värejä ja kuvallista ilmettä.  Axion – teltan seinäkankaat ovat käännettävät, joten kankaan mainospainettu puoli voidaan helposti vaihtaa teltan ulkopuolelta sisäpuolelle tai päinvastoin.

Vetolaukku
Kätevä vetolaukku Axion Square teltan kuljettamiseen.
Fixsu venttiili-järjestelmä
Patentoitu ventiilijärjestelmä mahdollistaa kaikkien teltanjalkojen täyttämisen ilmalla yhdestä venttiilistä.

Runkorakenne
Axion Square telttarungossa on myös vaakapalkit.

keskiliitin
 mahdollistaa teltan nopean huollon tapahtumapaikalla.

Katon kiristys-järjestelmä
Ainutlaatuinen katton kiristysjärjestelmä takaa sen, että teltan katto istuu niinkuin pitääkin. Valittavana on kaksi eri katonkireyttä.

Valetut komponentit
Valetut alumiiniset osat antavat teltalle huollitellun ulkoasun.

Vaihdettava kattokangas
Vetoketjulla irroitettava / vaihdettava kattokangas.

Teltan seinä- ja kattokankaat voidaan brändätä sublimaatiotulostamalla .

Telttakangas
Polytex 300D polyesteri telttakangas, on palosuojattu,UV-stabiili, vedenpitävä ja vettä hylkivä.

  • Tekniset tiedot
  • Varusteet
  • Värit ja tulostus
Axion_Square_tekniset-tiedot

Axion_square_varusteet

Axion_Squqre_varit