Axion – Tripod moderni pneumaattinen tapahtumateltta

Axion_Tripod

piirteet

  • moderni pneumaattinen tapahtumateltta
  • saatavana neljää kokoa, useita värejä
  • helppo kuljettaa, nopea pystyttää
  • vahva ja kestävä rakenne
Lataa PDF nähdäksesi tämän tuotteen tarkempi kuvaus

AXION Tripod on uusi symmetrisen kolmion muotoinen tapahtumateltta. Se on loistava konsepti sekä sisä- että ulkoilma tapahtumiin, käytät sitä sitten esiintymislavan katteena tai tyylikkäänä aurinkosuojana. Nauti sen innovatiivisestä muodosta ja ilmavasta muotoilusta.

Axion tuoteperheen ilmateltat ovat uusinta ilmarunko teknologiaa edustavia pneumaattisia telttoja. Pneumaattisessa teltassa, teltan rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine. Runkoputki ja ilmalla täytetty sisäosa saavat yhdessä aikaan vahvan runkorakenteen. Pneumaattinen teltta on käytössä myös hiljainen, sillä siinä ei tarvita käytön aikana jatkuvasti puhaltavaa äänekästä puhallinta.

Axion Tripod teltan katettu alue on todella tehokkaasti käytetty. Tämä on saatu aikaan negatiivisesti kaltevilla sivuseinillä. Näin tehokas katettu alue on paljon suurempi kuin perinteisen mallisissa teltoissa.

AXION Tripod telttaa on saatavana neljä kokoa pinta-alaltaan 25m² – 58m². Kun tarvitset lisätilaa, AXION Tripod telttoja on mahdollista liittää modulaarisesti toisiinsa. Kuten muutkin pneumaattiset AXION teltat, myös Tripod teltan käsittely on erittäin helppoa. Teltan pystyttää muutamassa minuutissa vain yksi henkilö. Kuljetuksen ajaksi koko teltta mahtuu pakattuna pieneen vetolaukkuun, mikä taas sopii normaalikokoiseen autoon.

AXION Tripod on valmistettu vahvasta mutta kevyestä polyesteri kankaasta. Teltan katto ja seinät ovat helposti vaihdettavissa Zip-off vetoketjutekniikan ansiosta. Tämä mahdollistaa sen, että samassa telttarungossa voidaan käyttää useampia brändättyjä kattoja sekä seiniä joita vaihdetaan tarpeen mukaan.

Nämä vaihdettavat telttakankaat voidan tarvittaessa tulostaa sublimaatiotulostuksella vastaamaan täysin yrityksen tai tuotteen värejä ja kuvallista ilmettä vastaaviksi. Axion – teltan seinäkankaat ovat käännettävät, joten kankaan mainospainettu puoli voidaan helposti vaihtaa teltan ulkopuolelta sisäpuolelle tai päinvastoin.

Vetolaukku
Kätevä vetolaukku Axion Tripod teltan kuljettamiseen.
Fixsu venttiili-järjestelmä
Patentoitu ventiilijärjestelmä mahdollistaa kaikkien teltanjalkojen täyttämisen ilmalla yhdestä venttiilistä.

Runkorakenne
Axion Tripod teltan vahva runkorakenne.

keskiliitin
 mahdollistaa teltan nopean huollon tapahtumapaikalla.

Katon kiristys-järjestelmä
Ainutlaatuinen katton kiristysjärjestelmä takaa sen, että teltan katto istuu niinkuin pitääkin. Valittavana on kaksi eri katonkireyttä.

Valetut komponentit
Valetut alumiiniset osat antavat teltalle huollitellun ulkoasun.

Vaihdettava kattokangas
Vetoketjulla irroitettava / vaihdettava kattokangas.

Teltan seinä- ja kattokankaat voidaan brändätä sublimaatiotulostamalla .

Telttakangas
Polytex 300D polyesteri telttakangas, on palosuojattu,UV-stabiili, vedenpitävä ja vettä hylkivä.

  • Tekniset tiedot
  • Värit ja tulostus