Axion – Tube pneumaattinen mainospylväs

Axion_Tube

piirteet

  • pneumaattinen mainospylväs
  • saatavana 11 eri kokoa
  • helppo kuljettaa, nopea pystyttää
  • soveltuu sisä- ja ulkoilma käyttöön
Lataa PDF nähdäksesi tämän tuotteen tarkempi kuvaus

AXION TUBE on helppokäyttöisin ja suosituin AXION Shape tuote. Se on ilmatiivis pneumaattinen sylinteri, mitä on saatavana 11 eri kokoa. Niistä pienin on halkaisijaltaan 38 cm ja korkeudeltaan 250 cm. Suurin koko taas on halkaisijaltaan 96 cm ja jopa 500 cm korkea mainospylväs.

Axion Tube pystytetään asettamalla jalusta/kantolaukku maahan ja sen kannen vetoketju avataan. Tämän jälkeen jalustan ilmaventiilistä pumpataan rungon sisälle korkea ilmanpaine, joko käsi- tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Korkea Ilmanpaine nostaa kankaisen Axion Tube pylvään pystyyn. Kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi ilma lasketaan rungosta pois. Rungon alas laskeutunut tyhjä kangas mahtuu parikymmentä senttiä korkean Axion Tube jalustan sisään. Jalusta toimii samalla myös tuotteen kätevänä kuljetuslaukkuna.

Axion Tube voidaan brändätä haluamasi mainosviestin mukaiseksi, sublimaatiotulostamalla sen rungon kangas. On myös mahdollista säästää rahaa, käyttämällä rungossa vaihdettavaa tulostettua”sukkaa” yksinkertaisella zip-off -vetoketjujärjestelmällä.

Kun käytät metallista painolasti levyä Axion Tube jalustassa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainospylväs mitä on saatavissa markkinoilla!

Axion Tube mainospylvääseen on saatavana lisävarusteena 20 w LED-sisävalaistusjärjestelmä valkoisella tai RGB värisellä valolla, joko 12 v akulla tai 220 v verkkovirralla toteutettuna.

  • Tekniset tiedot
  • Varusteet
  • Kuinka se toimii
AXION Tube materiaalit:

Runko: Fastex 500D palosuojattu polyesterikangas, Ilmasäiliö: TPU-muovi (saumaton), Jalusta: PVC-muovi, Mainospainatus: Digitaalinen sublimaatiotulostus, Jalustan painolasti levy: Teräs (lisävaruste), Jalustan painolasti laukku: PVC hiekalla tai vedellä täytettävä (lisävaruste).

Axion Tube vakiotoimitus:

Vahvistettu PVC jalusta, ilmarunko, Sublimaatio tulostettu mainoskangas, käsikäyttöinen pumppu, harusköydet ja vaarnat. Axion_tube-tt

Axion-Shape_lisavarusteet

Pneu_Shape Axion – Shape tuotteissa käytetään uusinta pneumaattista ilmarunkotekniikkaa. Pneumaattisen Axion – Shape tuotteen rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine, joko käsikäyttöisellä tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Idea on sama kuin polkupyörän renkaassa. Vahvan kankaisen runkoputken sisällä on erillinen ilmanpitävä ”sisärengas”, mikä pumppataan ilmaa täyteen. Runkoputki ja sen paineilmalla täytetty sisäosa muodostavat yhdessä vahvan runkorakenteen.

AXION runkorakenteessa on yhdistetty erikoisluja polyesteri ja saumaton TPU-ilmasäiliö. Tämä mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen kuin perinteisessä Ilmatäytteisessä tuotteissa.

Axion Shape tuotteen vahva ja joustava rakenne kestää äärimmäisissä sääolosuhteissa ja se on huonolla säällä turvallisempi käyttää kuin monet muut vastaavat tuotteet. Siksi Axion Shape tuotteet ovat ensimmäinen valinta mainostamiseen talviurheilu ja extreme-lajeissa. Sekä muissa ulkoilmatapahtumissa, joissa tulee olla varmuus siitä, että sähkökatkos ei aiheuta mainosvälineen alas kaatumista kesken tapahtuman.