Axion – Wall pneumaattinen mainosseinä

Axion_Wall_1

piirteet

  • pneumaattinen mainosseinä
  • saatavana 3 eri kokoa
  • helppo kuljettaa, nopea pystyttää
  • soveltuu sisä- ja ulkoilma käyttöön
Lataa PDF nähdäksesi tämän tuotteen tarkempi kuvaus

AXION Wall on uusi pneumaattinen tuote markkinoilla, se soveltuu hyvin sekä sisä- että ulkokäyttöön.
Kun käytetään pneumaattista runkorakenetta ja asianmukaista ankkurointia Axion Wall kestää samaa tuulta kuin kiinteä mainosseinärakenne. Ilmallatäytetyn rungon ansiosta Axion Wall on myös turvallisempi käyttää, sillä siinä ei ole kovalla tuulella vääntyviä tai rikkoontuvia metalli- tai puurakenteita. AXION Wall seinän joustava rakenne on suunniteltu taipumaan ja palaamaan takaisin alkuperäiseen muotoonsa voimakkaassa tuulessa.

Pneumaattisen seinän rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine, joko käsikäyttöisellä tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Idea on sama kuin polkupyörän renkaassa. Vahvan kankaisen runkopatjan sisällä on erillinen ilmanpitävä ”sisärengas”, mikä pumppataan ilmaa täyteen. Runkopatja ja sen ilmalla täytetty sisäosa muodostavat yhdessä vahvan runkorakenteen.

Myös sisäkäytössä Axion Wall on erinomainen, sillä se on äänetön. Siinä ei ole perinteisen ilmatäytteisen tuotteen jatkuvasti puhaltavaa meluisaa tuuletinta. Axion Wall seinän varastoit ja kuljetat kätevässä vetolaukussa.

Lisävarusteena Axion Wall seinään yläreunaan on mahdollista asentaa LED-valaisimet.

Axion Wall mainosseinää on saatavana 3 eri kokoa, 250 x 320 cm, 250 x 410 cm ja 300 x 410 cm.

Axion Wall seinä brändätään tekemällä rungon päälle sublimaatiotulostettu erillinen “sukka” brändäys tehdään kaksipuolisisti rungon molemmin puolin. Brändäystä on mahdollista vaihtaa käyttämällä samassa rungossa useampia vaihdettavia mainoskankaita.

Axion Wall soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen mainontaan tai urheilutapahtumiin, kuten mainostauluksi,
sponsoriseinäksi, kuvauspaikan taustaseinäksi sekä myös täysikorkeaksi (250 cm) messuseinäksi.

  • Tekniset tiedot
  • Kuinka se toimii
Axion Wall materiaalit:

Runko: Fastex 500D palosuojattu polyesterikangas, Ilmasäiliö: TPU-muovi (saumaton), Mainospainatus: Digitaalinen sublimaatiotulostus, Jalustat:  Ruostumaton teräs.

Axion Wall vakiotoimitus:

Ilmarunko, Sublimaatio tulostettu mainoskangas, galvanoidut teräs jalustat, vetolaukku, harusköydet ja vaarnat.

Axion_wall-tt1

Pneu_Shape Axion – Shape tuotteissa käytetään uusinta pneumaattista ilmarunkotekniikkaa. Pneumaattisen Axion – Shape tuotteen rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine, joko käsikäyttöisellä tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Idea on sama kuin polkupyörän renkaassa. Vahvan kankaisen runkoputken sisällä on erillinen ilmanpitävä ”sisärengas”, mikä pumppataan ilmaa täyteen. Runkoputki ja sen paineilmalla täytetty sisäosa muodostavat yhdessä vahvan runkorakenteen.

AXION runkorakenteessa on yhdistetty erikoisluja polyesteri ja saumaton TPU-ilmasäiliö. Tämä mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen kuin perinteisessä Ilmatäytteisessä tuotteissa.

Axion Shape tuotteen vahva ja joustava rakenne kestää äärimmäisissä sääolosuhteissa ja se on huonolla säällä turvallisempi käyttää kuin monet muut vastaavat tuotteet. Siksi Axion Shape tuotteet ovat ensimmäinen valinta mainostamiseen talviurheilu ja extreme-lajeissa. Sekä muissa ulkoilmatapahtumissa, joissa tulee olla varmuus siitä, että sähkökatkos ei aiheuta mainosvälineen alas kaatumista kesken tapahtuman.