Axion – ZIP-OFF Arch pneumaattinen mainoskaari

Axion_ZIP-OFF_Arch

piirteet

  • pneumaattinen hybriidi mainostuote
  • saatavana 2 eri kokoa
  • helppo kuljettaa, nopea pystyttää
  • soveltuu sisä- ja ulkoilma käyttöön
Lataa PDF nähdäksesi tämän tuotteen tarkempi kuvaus

AXION ZIP-OFF Arch on monipuolinen pneumaattinen mainostuote, sillä siinä on kolme eri tuotetta yhdessä: mainospylväs, puolikaari sekä täysimittainen mainoskaari.

Voit käyttää joko kahta puolikaarta ja yhtä mainospylvästä erikseen tai vaihtoehtoisesti voit liittää molempien puolikaarien väliin vaakatasoon käännetyn mainospylvään, jolloin sinulla on käytössä yksi suuri mainoskaari. Osat liitetään toisiinsa vetoketjulla.

Kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi Axion Zip-off Arch menee pieneen tilaan. Kaikki kolme eri tuotetta pakkautuu yhteen pakettiin, puolikaarien jalustojen sisälle. Jalustat yhdistetään toiniinsa vetoketjulla jolloin jalustapaketti toimii samalla kätevänä kaaren kuljetuslaukkuna.

Axion Zip-off Arch voidaan brändätä haluamasi mainosviestin mukaiseksi sublimaatiotulostamalla sen kankaat. On myös mahdollista säästää rahaa käyttämällä rungossa vaihdettavaa tulostettua”sukkaa” tai vaihtoehtoisesti kaareen voidaan ommella Velcro-tarrat mihin kiinnitetään vaihdettavat mainosbannerit.

Kun käytät metallisia painolastilevyjä Axion Arch jalustoissa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainoskaari mitä on saatavissa markkinoilla!

  • Tekniset tiedot
  • Varusteet
  • Kuinka se toimii
Axion Arch materiaalit:

Runko: Fastex 500D palosuojattu polyesterikangas, Ilmasäiliö: TPU-muovi (saumaton), Jalusta: PVC-muovi, Mainospainatus: Digitaalinen sublimaatiotulostus, Jalustan painolasti levy: Teräs (lisävaruste), Jalustan painolasti laukku: PVC hiekalla tai vedellä täytettävä (lisävaruste).

Axion Arch vakiotoimitus:

Vahvistettu PVC jalusta, ilmarunko, sublimaatio tulostettu mainoskangas, käsikäyttöinen pumppu, harusköydet ja vaarnat. Axion_zo-tt

Axion-Shape_lisavarusteet

Pneu_Shape Axion – Shape tuotteissa käytetään uusinta pneumaattista ilmarunkotekniikkaa. Pneumaattisen Axion – Shape tuotteen rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine, joko käsikäyttöisellä tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Idea on sama kuin polkupyörän renkaassa. Vahvan kankaisen runkoputken sisällä on erillinen ilmanpitävä ”sisärengas”, mikä pumppataan ilmaa täyteen. Runkoputki ja sen paineilmalla täytetty sisäosa muodostavat yhdessä vahvan runkorakenteen.

AXION runkorakenteessa on yhdistetty erikoisluja polyesteri ja saumaton TPU-ilmasäiliö. Tämä mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen kuin perinteisessä Ilmatäytteisessä tuotteissa.

Axion Shape tuotteen vahva ja joustava rakenne kestää äärimmäisissä sääolosuhteissa ja se on huonolla säällä turvallisempi käyttää kuin monet muut vastaavat tuotteet. Siksi Axion Shape tuotteet ovat ensimmäinen valinta mainostamiseen talviurheilu ja extreme-lajeissa. Sekä muissa ulkoilmatapahtumissa, joissa tulee olla varmuus siitä, että sähkökatkos ei aiheuta mainosvälineen alas kaatumista kesken tapahtuman.