Mainosteltta – brändätyt teltat

Mainosteltta_04

piirteet

  • näyttävä mainosteltta
  • sublimaatiotulostetut telttakankaat
  • vahva ja kestävä rakenne
  • kuusi eri kokoa
Lataa PDF nähdäksesi tämän tuotteen tarkempi kuvaus

Marrow mainosteltat ovat erinomainen valinta kun tarvitset brändisi näköistä nopeasti pystytettävää telttaa.

Älä tyydy pelkään logopainettuun teltaan, kun samalla rahalla saat tyylikkään mainosteltan.
Mainosteltan kaikki kankaat ovat täysin brändätyt. Näyttävä brändäys tehdään digitaalisesti sublimaatiotulostuksella, joten mahdollisuudet ovat rajattomat. Näykvyytesi on taattu, erotut takuuvarmasti massasta niin tapahtumissa kuin myös tuote-esittelyissä.
Mainosteltan laadukkaat telttakankaat ovat 100%:sti vedenpitävää polyesteri-kangasta. Sublimaatiotulostus tekee väreistä luonnollisia ja kuvasta korkealaatuisen.
Tulostus ei myöskään haalistu, sillä menetelmässä painoväri höyrystetään kankaan kuituun lämpöprässillä. Sublimaatiotulostettu pinta kestää hyvin mekaanista kulutusta ja kankaan rypistymistä.
Mainosteltassa on vahva kokoontyönnettävä pop-up alumiinirunko kuusikulmaisilla jalkaprofiileilla.
Telttaan on saatavana paljon lisävarusteita sekä kattava huolto- ja varaosapalvelu.
Runkorakenne
Vahava alummininen kuusikulmainen jalanprofiili.
Liittimet painonapilla
Helppo lukituksen avaaminen painonapilla.
Korkeudensäätö
Helppo jalankorkeuden säätö painonapilla.
Teltan jalkalaatta
Teltan jalkalaatta on valmistettu vahvasta muovista ja teräksestä.
Teltanmasto
Vahva alumiiniprofiilinen teltanmasto päätelevyllä pitää katoskankaan tukevasti paikallaan.
Katoskankaan kiinnitys
Ainutlaatuinen kattokankaan patentoitu kiinnitys liittimellä teltarunkoon, ilman tarranauhaa.
Kuljetuslaukku
Kätevä kuljetuslaukku mainosteltan kuljettamiseen.
Irroitettavat pyörät
Teltaan jalkaan kiinnitettävä pyörät helpottavat teltan kuljettamista.
Telttakangas
Telttakangas, UV-stabiili, vedenpitävä ja vettä hylkivä kankaat on saatavana myös palosuojattuna.
  • Tekniset tiedot
  • Varusteet
  • Värit ja tulostus

Telttojen mitat ja paino:

mainosteltta-koot

TELTTARUNKO

Alumiiniprofiilista valmistettu Pop-Up telttarunko. Kuusikulmainen 45,5 mm jalkaprofiili  ja alumiiniset saksiprofiilit.  Kaikki liitososat on valmistettu muovista. Laajennettu neliön muotoinen jalkalaatta antaa vakauden kaikilla alustoilla.  Telttarungon takuu 5 vuotta.

TELTTAKANKAAT

Teltan katto ja seinät on valmistettu kulutusta kestävästä kaksin kertaisesti kyllästetystä polyesterikangasta. Kankaat ovat 100% vedenpitävät ja ne on suojakäsitelty hometta ja auringon uv-säteilyn haalistumista vastaan. Seinäkankaat kiinnitetään teltan katoksenreunaan vahvalla 5 cm leveällä tarranauhalla ja teltan jalkoihin velcro-tarranauha lenkeillä. Katoskangas kiinnitetään teltanrunkoon patentuidulla liittimellä. Telttakankaisiin on saatavissa lähes kaikki värit, sillä värit ja mainospainatus tehdään telttakankaisiin sublimaatiotulostamalla. Telttakankaat voidaan myös palosuojata lisämaksusta.

Vakiotoimitus

Pop-Up alumiinirunko, katoskangas, kuljetuslaukku, harusköydet ja telttavaarnat. (Lisävarusteita saatavana kts. Varusteet)

mainosteltta-varusteet-1

mainosteltta-varit

Mainosteltassa sinulla on käytössä lähes kaikki mahdolliset värit ja niiden yhdistelmät, sillä vakioväristen telttakankaiden sijaan mainosteltan jokainen telttakangas tulostetaan digitaalisesti yksilöllisesti halutun väriseksi. Värien lisäksi telttakankaaseen voidaan tulostaa myös liukuvärejä, piirros- sekä valokuvia, kuvioita, tekstejä ja logoja.

Mainosteltan katoskangas tulostetaan aina niin, että tulostusjälki tulee näkyviin teltan ulkopuolelle. Teltan seinäkankaat taas voidaan tulostaa niin, että tulostusjälki näkyy teltan ulkopuolella tai vaihtoehtoiseti teltan sisäpuolella. Seinäkankaista voidaan tehdä tarvittaessa myös tulostusken osalta kaksipuolisia. Tällöin tulostetaan kaksi seinäkangasta ja ne ommellaan yhteen. Tulostettujen kankaiden väliin ommellaan vielä ns. stoplight-kangas, mikä estää kuva-aiheen näkymisen kankaan läpi.Mainosteltta-tulostus

Mainosteltan kankaiden tulostamiseen käytämme sublimaatiotulostusteknikkaa.

Sublimaatiotulostuksessa tulostetaan aihe ensin digitaalisesti sublimaatiopaperille. Tulostettu sublimaatiopaperi asetetaan kankaan kanssa lämpöprässiin. Painoväri höyrystetään prässin korkeassa lämpötilassa paperilta kankaan kuidun sisään. Tämän jälkeen tulostettu kangas leikataan ja ommellaan teltan seinä- tai katoskankaaksi.

Sublimaatiotulostus tekee väreistä luonnollisia ja kuvasta korkealaatuisen. Sublimaatiotulostettu pinta kestää suoratulostettua kangasta paremmin mekaanista kulutusta ja kankaan rypistymistä. Tulostusväri ei myöskään haalistu. Näiden ominaisuuksien vuoksi käytämme mainosteltan brändäykseen ainoastaan sublimaatiotulostusta.