Flux Tablet Tower

Flux_tablet_tower

Piirteet

  • tyylikäs muotoilu
  • kevyt ja kokoontaittuva
  • teline voidaan mainospainattaa
  • lukittava kotelo tabletille
Lataa PDF nähdäksesi tämän tuotteen tarkempi kuvaus

Flux Tablet Tower on tyylikäs interaktiivinen viestintäkonsoli – tai yksinkertaisesti sanottuna todella cool tapa sitouttaa asiakkaat.

Flux Tablet Tower konsoliin voidaan integroida lähes kaikki enintään 11″ taulutietokoneet.  Ne voidaan asetta joko vaaka- tai pystyasentoon.  Käyttönäppäimet  voidaan tarvittaessa piilottaa kannen alle tai vaihtoehtoisesti jättää esille.

Kuljetuksen ja säilytyksen ajaksi konsoli taittuu alle 30 mm paksuiseksi “levyksi”. Joten tämän kevyen konsolin kuljetat ja varastoit todella helposti.

Flux Tablet Tower on turvallinen. Siinä on vaahtomuovilla pehmustettu suojakotelo tabletille.  Takaosasta lukittava kansi pitää tabletin turvassa varkailta. Konsoli voidaan tarvittaessa myös pultata lattiaan.

Flux Tablet Tower on valmistettu säänkestävästä täysin kierrätettävästä polypropeeni materiaalista. Se on väriltään puhtaan valkoinen. Konsoli voidaan valaista sisältä päin lisävarusteena saatavalla Led-valaisimella.  Tarvittaessa myös konsolin etuosa ja sivut voidaan mainospainattaa. Soita meidän myyntitiimillemme niin kerromme lisää mahdollisuuksista.

Käyttökohteita ovat mm. toimistojen eteisaulat, vastaanotot, messut, myymälät, informaatiokeskukset,
näyttelyhuoneet.

Flux_tablet_tower-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flux Tablet Tower
Tekniset tiedot:

Materiaali: Polypropeeni
Mitat: 45 (L) x 41 (L) x 117 (K) cm
Paino: 6,1 kg
Väri: Valkoinen
Pakkaus: Pahvilaatikko

Flux Tablet Tower toimitetaan ilman tablet-tietokonetta.