Kaikki yhdestä paikasta

Säästät huomattavasti aikaa ja rahaa, kun hankit kaikki messuille, tapahtumiisi ja toimitiloihisi tarvittavat osastot, tapahtumateltat ja muut markkinointivälineet saman katon alta.

Pidämme huolta, että yrityksesi näyttävät liput, mainosaidat, tilanteeseen sopivat pöydät ja tuolit sekä tyylikkäät bannerit omaavat yhtenevän ilmeen. Oma ilme tuo tapahtumallesi sen ansaitseman lisäarvon ja huomion. Yksilölliset ja brändätyt tuotteet ovat lisäksi helppokäyttöisiä.

Tuotteissamme hinta ja laatu kohtaavat toisensa. Laajasta valikoimastamme löytyy monen hintaluokan messutiskejä ja esittelypöytiä messuille, tuote-esittelyyn ja muuhun markkinointiin.

Meiltä saat kokoontaitettavat sekä mainosnäytöllä varustetut esitetelineet. Suosituimpia tuotteitamme on Centro iPad Display, joka on näyttelyteline-mallisto iPad 1,2 ja 3 taulutietokoneille. Käyttökohteita ovat mm. toimistojen eteisaulat, vastaanotot, messut, myymälät, ravintolat, informaatiokeskukset, näyttelyhuoneet yms.

Ilmatäytteiset kaaret, pallot, tölkit sekä Sky dancer – tuotteet ovat varmoja huomionherättäjiä. Anna myös tyylikkäiden lippujen, yrityslippujen ja lippubannereiden taata näkyvyytesi. Laadukkaat roll-upit varmistavat yrityksesi läsnäolon missä ikinä edustatkin. Quick-Up Roll Basic on budjettiystävällinen roll-up teline markkinointikampanjoihin ja -tapahtumiin. Teline on helppo ja kevyt kuljettaa sekä nopea pystyttää.

Muista myös muut markkinointivälineet yrityksesi tiloihin, kuten laadukkaat logo- sekä mainosmatot. Marrow Oy on edullinen yhteistyökumppani ja luotettava kotimainen markkinointituotteiden maahantuoja.

Tutustu tuotteisiin tästä