Logomatto – Logomatot

logomatto

piirteet

  • saatavana useita eri kokoja
  • nitriittikumipohja
  • läpivärjätty tiheä nukka
  • valtakunnallinen pesuverkosto
Lataa PDF nähdäksesi tämän tuotteen tarkempi kuvaus

Logomatolla toivotat asiakkaan tervetulleeksi ja tuot yrityksen logon tehokkaasti esille jo yrityksesi aulassa.

Marrow Logomatoissa yhdistyy käytännöllisyys ja toimiva mainosmedia.

Matoissamme on perinteisesti valmistetuista logomatoista poiketen takuu tuore kumipohja.

Mattoa ei paineta valmiiseen varastoituun mattopohjaan, vaan tehtaalla painetaan ensin matonnukka, mikä vasta tämän jälkeen kiinnitetään nitriittikumipohjaan. Tämä menetelmä takaa sen että matto ei luista kosteallakaan alustalla, matto myös asettuu lattialle tasaisesti. Erikoisvahvan reunuksen ansiosta maton kulmat eivät nouse ylös eikä matto aiheuta kompastumisvaaraa.

Nitriittikumipohja ei myöskään päästä kosteutta maton läpi lattiaan. Maton tiheä nukka kerää tehokkaasti lian ja haihduttaa kosteuden matosta. Tämä pidentää pesuvälejä, pienentäen maton pesu- sekä siivouskustannuksia. Säästät kustannuksissa myös siksi että vuokra-/vaihtomattosopimuksesta poiketen, voit pesettää omat matosi vain tarvittaessa. Matoille on saatavissa valtakunnallinen pesu-, kuljetus ja huoltoverkosto, minkä kautta voit hankkia tarvittaessa myös kertapesuja. Mikäli yritykselläsi on esim. työvaateille sopimuspesula voidaan matot, luonnollisesti pestä myös siellä. Sillä kumipohjan ansiosta maton pesuun ei tarvita tasopesukonetta, vaan matto voidaan pestä myös pesulan normaalissa rumpupesukoneessa.

Nykyaikainen tulostustekniikka mahdollistaa 1 miljoonan pikselin / m2 kuvatarkkuuden millä logon / kuvan, sävyt ja yksityiskohdat voidaan kuvata tarkasti ja täsmällisesti Maton täysin läpivärjätty nukka säilyttää erinomaisesti värit, vaikka matto joutuu kovalle kulutukselle eteis- ja aulatiloissa.

Maton väreille myönnetään 2 vuoden tai 100 pesukerran takuu.

• Maton värit valitaan 33 vakiovärin valikoimasta.

• Mattoa on saatavana 19 vakiokokoa.

• Tilauksesta matto voidaan tehdä halutun väriseksi ja kokoiseksi.

• Matolla on erinomainen resistanssi öljyjä ja mikrobeja vastaan.