Marrow Advertising Displays

silmline_ad-display

Plug and Play – Slimline-mainosnäyttö on täydellinen Digital Signage ratkaisu.

Helppo käyttää.

Et tarvitse lisälaitteita kuten tietokonetta, DVD-soitinta, verkkokaapelointia tai ohjelmistoja, sillä meidän näytöissä on sisäänrakennettu HD-mediasoitin, mihin päivität mediatietoa USB tikulla.

Yksinkertaisesti lataat tietokoneelta kuvia ja videoita UBS-tikulle. Tämän jälkeen asetat UBS-tikun näyttöön. Mediatietosi kopioituu näytön sisäänrakennetulle muistille. Kun poistat muistitikun, niin näyttö alkaa automaattisesti toistamaan kuvat, videot ja musiikin. Voit määrittää toistojärjestyksen ja aikavälin jokaiselle esityksellesi sekä myös aloitus ja lopetusajat. Tämä antaa sinulle täyden kontrollin jokaiseen digitaaliseen esitykseesi.

Rullaavat tekstit Näytön alaosassa voit halutessasi näyttää rullaavan tekstiviestin, helpottamaan viestin saamista perille tai täydentämään sisältöä. Tämä ominaisuus sisältyy toimitukseen.

Ilmainen aikataulu ohjelma:

Näytön mukana on myös ilmainen aikataulutusohjelmisto. Sen avulla voit näyttää  niin rullaavat tekstit kuin erilaiset sisällöt eri vuorokaudenaikoina. Esimerkiksi ravintola voi luoda neljä eri aikataulua:
1. 09:00-11:30 näyttää aamiaismenun
2. 11:30-12:00 näyttää erikoistarjouksia
3. 12:00-15:00 näyttää lounaslistan
4. 15:00-17:00 näyttää illallismenun
Voit luoda niin monta aikataulua kuin haluat.

Virta-ajastin:

Ympäristöystävällisen virta-ajastimen avulla voit asettaa ajan, milloin näyttö on päällä ja pois, viikon tai päivän aikana. Voit määrittää näytön sammumaan yön ajaksi tai haluttuina muina aikoina. Tämä tarkoittaa, että virrankulutus pienenee kun näyttö ei ole käynnissä.

Useita sisääntuloja:

Näytössä on VGA- ja HMDI sisääntulot, mihin voidaan liittää esim. PC tai verkkomediasoitin. Sisääntulo portit ovat lukittavan kannen takana suojassa.

 Ilmainen seinäteline: Digitaalisen mainosnäytön mukana tulee seinäteline, millä voit asentaa näytön seinään joko vaaka- tai pystyasentoon ilman ylimääräisiä kustannuksia .

Suunniteltu julkisiin tiloihin.

Marrow Advertising Display on suunniteltu jatkuvaan 24/7 käyttöön. Näytön kuvapaneeli on valmistettu kaupalliseen käyttöön, siinä on laajempi katselukulma, parempi värientoisto ja terävämpi kuva kuin yleisemmissä kotikäyttöön tarkoitetuissa LCD televisioissa. Näyttöpanelia suojaa karkaistu suojalasi. Näytössä ei ole esillä mitään tuotelogoja eikä siinä ole myöskään mitään ulkoisia painikkeita. Kaikki hallintaan liittyvät komponentit ovat lukittavan suojakannen takana suojassa. Näytön lasinen julkisivu, pyöristetyt kulmat, superohut alumiininen reunaprofiili tuo ulkonäöltään mieleen nykyaikaisen tyylikkään älypuhelimen.

Valinnainen verkkopäivitys: Pientä maksua vastaan ​​voit myös päivittää näytön toimiman verkossa, jolloin voit etänä päivittää näytön LAN, WiFi-tai 3G kautta.

Verkkopäivityksen avulla voit muuttaa näytön osaksi Digital Signage pilvipalvelua. Kirjautuessasi sisään meidän pilvi pohjaiseen portaaliin (MySignagePortal.com)  voit sen kautta ladata sisältöä, suunnitella multimedia esityksiä, muuttaa ulkoasua, luoda soittolistoja sekä aikatauluja ja jopa kauko-ohjata jokaista näyttöä erikseen tai ryhminä.

 silmline_ad-display-1