Ilmainen messuosaston suunnittelu

messuosaston_suunnittelu

Uskomatonta, ilmainen messuosaston suunnittelu on vain muutaman helpon askeleen päässä …

… sinun täytyy nähdä, miltä ständisi näyttäisi meidän modulaarisilla messujärjestelmillä toteutettuna!

Messuosastomme tarjoavat näkyvyyttä, huomioarvoa ja modernia ilmettä. Ne antavat sinulle täysin uusia mahdollisuuksia messuilla ja tapahtumissa. Mikä parasta perinteiseen messurakentamiseen verrattuna modulaarisilla osastoilla saat myös selvää rahallista säästöä toistuvissa messurakennus kuluissa.

Joten, jos etsit ideoita tai vaihtoehtoja modulaarinen osastosuunnitelma tarjoaa sinulle jotain ainutlaatuista ja tuoreutta, mitä et löydä mistään muualta.

Ilmaisen messuosaston suunnitelman saat meiltä uskomattoman helposti.

Ota yhteyttä, soita ja kerro meille messutarpeistasi, tai tilaa suunnitelma yhteystietolomakkeella niin olemme yhteydessä sinuun.

Puhelin: 010 2928 380     Yhteystietolomake.

Anna meille aikaa muutama päivä, jonka aikana meidän lahjakkaat suunnittelijat tekevät sinulle oman messuosasto suunnitelman.

Lähetämme sinulle sähköpostia, Sähköposti sisältää mallinnuksen tai linkin omalle web-sivulle, missä sinulle esitetään arkkitehtonista laatua omaava, 3-D mallinnus siitä miltä sinun modulaarinen messuosastosi näyttää yrityksesi brändillä, grafiikalla ja värimaailmalla toteutettuna*).

Muista:  Jos osallistut useille eri messuille ja tapahtumiin niin kerro meille lyhyesti niistä kaikista, jotta voimme näyttää, miten suunnittelemamme näyttelyosasto voidaan mukauttaa sopimaan kaikkiin näihin tapahtumiin.

*) Huom. Tarjoamamme ilmainen messuosaston suunnittelu ei sisällä varsinaista painoaineiston graafista suunnittelua. Siitä sovitaan erikseen mahdollisen tilauksen yhteydessä.