Messupöydät

Marrow Oy:n valikoimasta löydät messupöydät jokaiseen tarpeeseen. Valikoimaamme kuuluu yli kolmekymmentä erilaista messupöytää ja esittelytiskiä.esittelytiskit

Yhteistä näille kaikille messupöydille on helppo käytettävyys. Kaikki messupöydät ovat rakenteeltaan sellaisia, että ne menevät kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi pieneen tilaan. Malliston kaikki messupöydät voidaan brändätä yksilöllisesti asiakkaan oman yritys-/tuoteilmeen mukaisiksi.

Laadukkaat messupöydät jokaiseen käyttötarkoitukseen

Messupöytiä käytetään hyvin erilaisissa käyttötarkoituksissa. Käyttötarve voi olla esimerkkisi messuilla tai tuotemaistatus marketin aulassa. Mutta se voi olla myös käyttöä vaativissa sääoloissa ulkoilmatapahtumassa. Eri messupöydät on suunniteltu erilaista käyttöä ja olosuhteita varten. Sisätiloihin suunniteltu kevyt messupöytä ei välttämättä kestä ulkona käytettäessä sään kosteutta tai tuuliolosuhteita. Sitä varten tarvitaan vahva pöytä mikä kestää vuodesta toiseen vaativia sääolosuhteita niin kesällä kuin myös talvella.

Myös messupöydän pakattavuudella voi olla paljon merkitystä. Esimerkiksi tuote-esittelijä voi käyttää julkisia kulkuneuvoja liikkuessaan tuote-esittelyissä marketista toiseen. Tällöin esittelytiski pitää olla painoltaan tarpeeksi kevyt ja se pitää mennä kuljetuksen ajaksi pieneen tilaan. Tällöin myös kuljetuslaukulta vaaditaan tiettyjä ominaisuuksia. Esittelypöydän kuljetuslaukku pitää olla vahvarakenteinen ja mielellään olkahihnalla varustettu. Kuljetuslaukku voi olla myös pyörillä varustettu helposti perässä vedettävä malli.pop-up_counter

Messuilla käytettäessä pöydältä vaaditaan usein hyvää säilytystilaa. Tällöin messupöydässä tulee olla tilavat hyllyt minne voidaan varastoida kaikki messuilla käytettävä materiaali, kuten esitteet, käyntikortit, tuotenäytteet yms.
Messupöytä pitää myös ulkonäöltään sopia hyvin yhteen muiden messuilla käytettyjen rakenteiden kanssa, jotta messuosasto olisi tyylikäs ja asiakkaita houkutteleva kokonaisuus.

Messupöydän kuvapinnan materiaali voi olla tulostettu kuvavuota, kuvapaneeli tai kuvakangas. Esimerkiksi, kun käytät messuilla kangaspintaisia messuseiniä, niin myös kangaspintainen messupöytä kruunaa messu kokonaisuuden. Jos taas käytät kuvavuota materiaalia messuseinissä, niin kannattaa valita messupöytä, missä myös käytetään vastaavaa kuvavuotamateriaalia, saadaksesi aikaan harmonisen kokonaisuuden.

Marrow Oy:n messupöytä mallistosta löytyy myös messupöytiä, mitkä toimivat samalla kuljetuslaukkuina. Kuljetuslaukku muuntuu messu-pöydäksi, kun sen päälle asetetaan pöytälevy ja ympärille tulostettu kuvavuota.

Muutamassa mallistomme kuljetuslaukku-/pöytämallissa on myös välihyllyt. Tällainen kuljetuslaukku/messupöytä yhdistelmä on todella kätevä, sillä kuljetuslaukun sisällä voidaan kuljettaa tapahtumapaikalle myös muuta tavaraa.
Kuljetuslaukun sisään sopii esimerkiksi kokoontaittuva messuseinä tai useita roll-up telineitä. Toki tällaisessa kuljetuslaukussa voi kuljettaa vaikka esitteitä tai mitä vain sen sisälle mahtuvaa tavaraa.
Kuljetuslaukku/messupöydät on varustettu renkailla ja kantokahvoilla. Ne on valmistettu lentokuljetuksen kestäviksi.

Kun etsit messupöytää, käänny Marrow Oy:n ammattitaitoisten markkinointikonsulttien puoleen. case-to-counterHe kartoittavat tarpeesi ja suosittelevat sinun budjettiisi sekä tarpeisiisi parhaiten soveltuvia messupöytä- ratkaisuja. Voit myös tulla myyntinäyttelyymme katsomaan ja testaamaan käytännössä messupöydät ja esittelytiskit, varmistaaksesi sen, että hankit juuri sinun käyttöön parhaiten soveltuvan messupöytä vaihtoehdon.

Messupöydät – Ota yhteyttä Marrow Oy:n henkilökuntaan.

Messupöytä mallistoomme voit tutustua klikkaamalla tästä linkistä: http://www.marrow.fi/poydat-ja-tiskit/