Marrown Pop-up teltan pystytät minuuteissa (Profi-Line)

Helppo ja nopea ratkaisu oman myyntipisteen pystyttäminen ulkotapahtumiin käy minuutissa kun hankit helpon ja nopean pop-up teltan. Teltan erityisen rakenteen avulla et tarvitse erillisiä työkaluja ja vältyt irtonaisten osien kasaamiselta. Teltta menee kasaan kokonaisena, eikä mitään osia tarvitse irrottaa. Teltan mukana tulee kätevä kuljetuslaukku, jossa sitä on helppo kuljettaa ja säilyttää.

Pop-up teltan runko on kestävää alumiinia ja sitä on saatavilla kolmea eri vahvuutta. Alumiini on kevyt mutta vahva materiaali, jonka ansiosta teltta on kevyt kuljettaa mutta samalla se on kestävä. Pop-up telttamme on tehty kestämään, emmekä kannata kertakäyttöisyyttä. Sen vuoksi annamme rungon osille viiden vuoden toimitustakuun, jolloin voit varmistua siitä, että pop-up teltta palvelee vuosia.

Pop-up teltta mainospainatuksilla

Lisäpalveluna tarjoamme sinulle mahdollisuuden teetättää meillä pop-up telttaasi upeat painatukset. Voit painattaa telttakankaaseen yrityksen logon, brändin ilmeen sekä mainostekstit valintasi mukaan. Kokoontyönnettävästä pop-up teltasta löytyy kolmea eri mallia sekä kokoa, näin voit valita tarpeisiisi sopivan teltan.

Suomen ilmasto on arvaamaton ja valitettavasti tapahtumien ajaksi ei voi tilata täyttä auringonpaistetta. Joskus sade yllättää ja tuuli viheltää. Onneksi kestävät telttamme saadaan vielä säänpitävämmiksi Profi-Line-telttakankaiden sekä jalkapainojen avulla. Voit tehdä teltasta sisätilan tilaamalla myös telttakankaat kattamaan teltan sivut. Telttakankaissa on ikkunat sekä ovi. Lisäksi lisävarusteena on saatavana vesiränni, joka ohjaa sadeveden pois teltan katolta, eikä teltan katto pääse taipumaan veden painosta. 15-kiloiset jalkapainot pitävät teltan paikoillaan tuulisessakin säässä.

Pop-up teltan huoltopalvelu myös meiltä

Jotta pop-up telttasi olisi mahdollisimman pitkäikäinen ja kestäisi vuosien saatossa useat tapahtumat, suosittelemme huoltamaan telttaa säännöllisesti. Me tarjoamme myös pop-up telttojen huoltoa, jotta sinun ei tarvitsisi huolehtia itse huoltotoimenpiteistä. Meillä on saatavillamme kaikki mahdolliset varaosat ja osaamme vuosien kokemuksella huoltaa teltat oikein. Kestävä ratkaisu on hankkia meiltä laadukas pop-up teltta sekä huoltopalvelu.

Ota yhteyttä mikäli suosit kestävyyttä, nopeutta, helppoutta sekä näyttävyyttä!

puh. 010 2928 381
eMail: seppo.hyrkas(a)marrow.fi