Promo 1 modulaarinen promo-ständi

Promo-1_promo-standi

piirteet

  • modulaarinen promo-ständi
  • yhdellä setillä, toteutat 25 erilaista ständiä
  • takuu 5 vuotta
Lataa PDF nähdäksesi tämän tuotteen tarkempi kuvaus

Promo 1 on aivan uusi lähestymistapa myynninedistämiseen ja näyttelyihin. Se on pop-up seinän hintainen myynninedistämis- /näyttelyjärjestelmä, jonka avulla voit rakentaa 25 erilaista näyttävää ja täydellistä promo-ständiä alle 15 minuutissa, ilman työkaluja. Voit helposti kuljettaa sen autossa, liittää siihen multimediaa ja muita mielenkiintoisia lisävarusteita.

Promo 1 säästää aikaa ja rahaa, sen avulla voit esitellä tuotteita ja palveluja näyttävästi sekä tietenkin myös osallistua tapahtumiin! Mutta mikä on tärkeintä, ostat yhden ja saat 25 erilaista promo-ständiä!

Promo-1-1

Miten käytät PROMO 1 ständiä?

Oikeasti? Vain sinä tiedät! Tarjoamme sinulle valmiin tuotteen, jonka avulla voit rakentaa 25 erilaista promo-ständiä. On kuitenkin mahdollista, että löydät vielä enemmän mahdollisuuksia. Siksi, me voimme vain ehdottaa sinulle erilaisia ​​toimintoja, mutta luultavasti käytät Promo 1 ständiä eri tavoin kuin me ehdotamme. Ehdotamme ständin käyttöä tapahtumissa, messuilla, sponsorointia seinänä, myyntipisteenä myymälässä ja tai sen ulkopuolella, informaatiopisteenä, mobiilina konsultaatiopisteenä.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää tästä innovatiivisesta messuosastosta.