Quick-Up Roll Basic – edullinen roll-up teline

quick-up_roll_basic_-rollup-telineet_2.0

Piirteet

  • edullinen rollup – kuvateline
  • laadukas kuvavuota
  • helppo ja kevyt kuljettaa
  • nopea pystyttää
Lataa PDF nähdäksesi tämän tuotteen tarkempi kuvaus

Quick-Up Roll Basic on budjettiystävällinen roll-up teline, mikä on suunniteltu etenkin kampanjakäyttöön. Quick-Up Roll Basic on valmistettu keveämmästä ja ohuemmasta materiaalista kuin perinteiset tapahtuma roll-upit. Materiaalivalinnalla tuotantohinta on saatu niin alhaiseksi, että Basic roll-upeilla toteutat suuretkin markkinointikampanjat todella edullisesti.

Kevyestä materiaalista huolimatta Basic roll-up seisoo tukevasti suorassa kahdella jalalla, sillä sen tukitangon ja jalkojen kiinnityspisteet on vahvistettu teräksisillä tukirakenteilla, mitkä lisäävät roll-up telineen vakautta.

Kuvakoko 85×200 cm on mittasuhteeltaan ihanteellinen toteuttaa näyttävä mainos.

Uusissa edullisissa roll-up telineissä on tingitty kuvavuodan laadusta, käyttämällä valoa läpäiseviä kangas tai PVC-banderolli materiaaleja kuvavuotana. Näiden materiaalien ongelma on se, että ne on suunniteltu banderolli sekä taustakangas käyttöön eikä roll-up telineen kuvavuodiksi. Materiaalin sopimattomuus aiheuttaa nopean kuvavuodan reunojen rispaantumisen sekä ”pullottavat” kuvavuodat.  Tästä syystä me emme käytä näitä materiaaleja roll-up telineissä.  Quick-Up Roll Basic telineen mainosviesti tulostetaan digitaalisesti nykyaikaiselle blockout roll-up filmi materiaalille. Tästä materiaalista valmistettu kuvavuota pysy käytössä suorana ja mikä tärkeintä siinä on erinomainen kuvan- ja värientoisto.

Roll-up filmi kuvavuodan valoa läpäisemätön blockout-materiaali estää valon heijastumisen kuvavuodan läpi. Tämän ominaisuuden ansiosta voit käyttää huoletta meidän Basic roll-up telinettä myös kirkkaassa taustavalossa, kuten näyteikkunan edessä. Roll-up telineen tukitanko ei näy kuvavuodan läpi.

Mainosviesti on aina pääosassa Quick-Up Roll Basic roll up – telineessä.

  • Ryhdikäs teline antaa hyvän ja edustavan kuvan mainostavasta yrityksestä, tuotteesta tai palvelusta.
  • Laadukas kuvavuota tuo mainosviestin erinomaisella tulostusjäljellä upeasti esille.
  • Roll-upin sijoituspaikan olosuhteet eivät vaikuta markkinointiviestin näkyvyyteen.

Kuljetusta ja varastointia varten Quick-Up Roll Basic – rollup telinnet toimitetaan kankaisella kuljetuslaukulla varustettuna.

 

Tekniset tiedot:

Quick-Up Roll Basic 85

Telineen koko pystytettynä: 87 x 208 cm, paino: 2,3 kg

Telineen koko pakatuna: 12 x 12 x 90 cm

Kuvan koko: 85×200 cm

Telineen materiaali: Alumiini, teräs ja muovi

Kuvavuota materiaali: B1 palosuojattu, digitaalisesti tulostettu Blockout Roll-up filmi

Pakkaus: Polyesterikankainen kuljetuslaukku