E-Z UP Vantage – edullinen pop-up teltta

Vantage-1

Piirteet

 • edullinen pop-up teltta
 • helppo pystyttää ja kuljettaa
 • 3 vuoden takuu
Lataa PDF nähdäksesi tämän tuotteen tarkempi kuvaus

E-Z UP Vantage 3 Gen teltta

Vantage teltta on E-Z UP:n telttamalliston uusi kustannustehokas Pop-Up teltta. Vantage telttaa on saatavana 3×3 m kokoisena. Värikkäästä telttamallistosta voit valita 8 eri väriyhdistelmää. Vantage teltat valmistaa maailman suurimpiin telttavalmistajiin lukeutuva E-Z UP.

Vantage teltta on täysin uudentyyppinen kolmannen sukupolven nopeasti pystytettävä telttakatos. Se on suunniteltu viihde- sekä yritysten tapahtuma käyttöön. Teltan suunnittelussa on onnistuneesti huomioitu nykypäivän rakennevaatimukset, moderni raikas ulkoasu sekä edullinen hankintahinta.

Vantage teltassa on pulverimaalattu kestävä teräs pop-up runko. Teltan runkoa on saatavana neljällä eri väri vaihtoehdolla. Teltan katoskankaita on saatavana 8 eri väriä. Vedenkestävästä polyesterikankaasta valmistettu teltankatto on palo, home ja UV suojattuja. Teltan katonnurkkiin on ommeltu vahvikkeet lisäämään katon kestävyyttä. Vantage teltta toimitetaan vahvoilla kantokahvoilla sekä pyörillä varustetulla kuljetuslaukulla. Tällä kätevällä kuljetuslaukulla on teltta helppo kuljettaa paikasta toiseen sekä myös varastoida teltta käytönjälkeen turvallisesti.

Vantage telttaan on saatavana lisävarusteena värikkäitä sivuseiniä. Voit valita Vantage telttaasi joko katoskankaan väriset seinät tai vaihtoehtoisesti jonkin muun väriset seinät kahdeksasta värivaihtoehdosta. Varmistaaksesi teltan tuulisella säällä, Vantage telttaan on lisävarusteina saatavana tuhti Delux telttavaarna setti sekä teltan jalkapainolaukut.

Vantage teltan katto voidaan tarvittaessa myös mainospainattaa.

Vantage-4

 

 • Tekniset tiedot
 • Lisävarusteet
 • Värit

Telttojen mitat ja paino:

Vantage-2

Telttarunko

Pulverimaalatusta vahasta teräksestä valmistettu Pop-Up telttarunko. Kaikki liitososat on valmistettu korkealaatuisesta muovista. Jalan korkeudensäätö painonapilla 3 eri korkeutta. Rungon lukitus ja avaus helppokäyttöisellä Auto-Slider Pull-Pin lukituksella. Kolmion muotoinen jalkalaatta antaa vakauden kaikilla alustoilla.

Teltan runkoa on saatavana neljällä eri väri vaihtoehdolla. Takuu 3 vuotta.

Telttakankaat

Teltan katto ja seinät on valmistettu kulutusta kestävästä kyllästetystä polyesterikangasta. Kankaat ovat vedenkestävät ja ne on suojakäsitelty tulta, hometta ja auringon uv-säteilyn haalistumista vastaan. (Täyttää CPAI-84 ja NFPA-701 palonkestävyys vaatimukset) Katoskangas kiinnitetään teltanrunkoon velcro-tarroilla. Seinäkankaat kiinnitetään teltan katosristikkoon clips-liittimillä ja teltan jalkoihin velcro-tarranauha lenkeillä. Telttakankaita on saatavana 8 eri väriä.

KuljetuslaukkuVantage-3

Vantage teltta toimitetaan vahvoilla kantokahvoilla sekä pyörillä varustetulla kuljetuslaukulla

Vakiotoimitus

Pop-Up telttarunko, katoskangas, pyörillä varustettu kuljetuslaukku. (Lisävarusteita saatavana kts. Lisävarusteet)

Tekniset tiedot

Vantage 3 gen 3×3 m telttakatos

 • koko: 3,0 x 3,0 m ( pituus x leveys )
 • kokonaiskorkeus: 280 cm
 • kulkukorkeus: 200 cm ( katoksenreunan alta.)
 • paino: 22,7 kg
 • pakkauskoko: 160 x 27 x 21 cm
 • pakkauksen paino: 27,2 kg

E-Z UP Vantage 3 Gen teltanseinät.

Lisää hauskaa pop värinen suojaava sivuseinät oman E-Z Up Vantage telttaan. Ostaa yksi seinä suojaamaan auringolta tai tuulelta, tai ostaa vaikka kaikki 4 seinää sulkemaan koko telttakatos.

Vantage-5

Saatavana on 8 eri väriä, voit ostaa samanväriset tai halutessasi myös eriväriset seinät kuin teltankatto. Sivuseinät ovat erittäin helppo liittää clip-lenkeillä katokseen ristikkoon ja velcro-tarralenkeillä teltanjalkoihin kiinni. Polyesterikankaasta valmistetussa seinässä on vahvistetut alakulmat lisäämään tuulen kestävyyttä. Kangas on suojakäsitelty tulta, hometta, lahoamista, vettä ja auringon ultraviolettisäteilyä vastaan. Seinäkangas on helppo pakata.

 • Saatavana 8 eri väriä.
 • Pakkaus sisältää: 1 seinäkangas ja sen kuljetuskassi.

E-Z UP 3 Gen jalkapainolaukut

E-Z UP 3 Gen jalkapainolaukuilla varmistat telttasi tuulisella säällä, varsinkin kun käytät telttaa kovalla alustalla kuten asfaltti, betoni tai sora.Vantage-6

Jokaiseen painolastilaukun mahtuu 11,3 kg hiekkaa. Laukku kiinnitetään kuhunkin telttakatoksen jalkaan nopeasti ainutlaatuisilla kiinnityshihnoilla. Saatavana neljä hauskaa väriä: Limeade, Steel Gray, Steel Orange ja Splash.

Pakkaus sisältää: 4 tyhjää painolastilaukkua.

E-Z UP Heavy-Duty vaarnasetti

Välttämätön tuulisissa olosuhteissa! Suojaa E-Z UP telttakatosesi tuulelta metallisilla Heavy-Duty (36 cm) vaarnoilla ja pikalukitussalvoilla. Lyö vaarna maahan teltan jalan viereen ja kiinnitä se lukitussalvalla teltan jalkaan.

 • materiaali 63 mm paksua ruosteen kestävästä teräksestäVantage-7
 • vaarnanpituus 36 cm
 • 4 syvyys vaihtoehtoja
 • vaarnasetti sisältää 4 vaarnaa ja pikalukitussalpaa sekä kuljetuslaukun

Teltan väri vaihtoehdot

Vantage-4

Brändtty Vantage telttakatos

Vantage-9 Brändätty Vantage, on telttakatos missä vakiovärisen katoskankaan sijaan on yksilöllisesti brändätty katoskangas.

Koko katoskankaan ulkopinnaltaan tulostetaan kauttaaltaan digitaalisesti. Koska teltan brändäys tehdään digitaalisesti tulostamalla, niin tällöin sinulla on käytössäsi lähes kaikki mahdolliset värit ja niiden yhdistelmät. Värien lisäksi telttakankaaseen voidaan tulostaa myös liukuvärejä, piirros- sekä valokuvia, kuvioita, tekstejä, ja logoja.

Brändätty Vantage teltta toimitetaan valkoisella rungolla.